Nagelspecialist Hos Jannika Manikyr och Nagelvård

Ditt Vackra Jag

Det finns bara en av dig, och det är Du

Den där refrängen är så sann, det gäller bara att våga släppa de hämmande spärrarna och se sitt sanna jag. Där kan jag hjälpa dig!

Ditt hem skall vara Din viloplats. Låt det spegla ditt inre, precis som Ditt inre får spegla sig i tingen runt dig.

Vi är mitt uppe i en förändringens tid, och jag tror det är viktigare än någonsin att skapa plats för harmoni och återhämtning. Ge utrymme för balans både i relationen till andra men också till de ting vi omger oss med. Genom personliga val våga vara våra sanna jag.

Min förmåga ligger i att se andra, och få dem att möta sitt sanna jag, varelse det gäller val av kläder och accessoarer eller val av detaljer till hemmet. Mitt yrke har gett mig en solid kunskap om människor, understödd av studier i psykologi, varför jag kan hjälpa dig se Dig själv.

För mig finns inga begränsningar i kreativitet och skapande, jag kan ge dig verkligt personliga tips och råd, och till och med leta upp det som skulle passa just Dig.

Jag har en stark faiblesse för gamla ting, och gör ofta fantastiska fynd på olika auktioner. Jag vill bryta konsumtionsspiralen, och ta till vara det vackra som redan finns, kanske ge det nytt liv genom ett nytt hem.

 

Mitt erbjudande är enkelt och oförpliktigande:

  • Vi träffas i 1,5 timme, där jag genom riktade frågor försöker tränga in och fånga just Ditt sanna jag.
  • Vi talar om färger och hur de påverkar just Dig.
  • Vi kastar Jantelagen över bord, och jobbar bort låsningar som hindrar Dig att våga vara Du.

Behöver du vidare hjälp att hitta och kanske rent praktiskt skaffa Dina ting, eller kläder, så kan jag fortsätta hjälpa Dig.

Känner Du någon Du anar skulle uppskatta och ha glädje av ett möte som jag beskrivit här, ge då julens mest uppskattade julklapp! Annars får du väl skriva till tomten och önska Dig ett eget presentkort!

Konsult-hjälp Introduktion -  1,5 timme Kr. 750:-

Konsult-hjälp 1-10 timmar - Kr. 500:-/timme 

Konsult-hjälp 10-20 timmar - Kr. 450:-/timme